LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, Bucuresti

(021) 9614

Luni - Vineri, intre 10:00 - 21:00

    0740 621 090   |   Luni » Vineri 10:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București
Implant dentar

Uită că ți-ai pierdut un dinte! Poți avea un dinte nou ce arată și se comportă ca unul natural. În plus, cu îngrijirea de rigoare, durează o viață!

Stim de la pacientii nostri ca increderea pe care o poate avea o persoana cu privire la modul in care ii arata dintii si zambetul, ii impacteaza modul in care se percepe pe sine, atat profesional cat si personal. De multe ori o persoana isi ascunde zambetul in incercarea de a masca spatiile lasate goale de dinti lipsa.

Din cauza unor dinti lipsa, o persoana nu poate mesteca corespunzator iar dantura isi va modifica configuratia in timp prin deplasarea dintilor din imediata apropierea spatiilor ramase libere. Pentru toti cei care isi doresc sa zambeasca din nou cu incredere sau sa vorbeasca din nou fara a-si lasa ochii in pamant sau a-si ascunde gura cu mana exista posibilitatea inserarii in os a unor implanturi, peste care se pot coroane identice cudintii naturali si care ingrijiti dureaza o viata.

Implantul este un substituent metalo-sintetic al radacinii care este plasat in osul arcadei superioare sau inferioare. Implantul poate fi folosit fie pentru a inlocui un dinte ce nu mai poate fi recuperat, fie pentru a se crea un punct de sprijin pentru o punte, atunci cand acest lucru nu poate fi obtinut in mod natural . In acest ultim caz, implantul este mult mai benefic pentru crearea punctului de sprijin necesar puntii, deoarece nu are nevoie de prelucrarea pentru suprijin a dintilor vecini. Implantul dentar reprezinta optiunea optima in cazul reconstituirilor dentare necesare pentru a acoperi urmarile unei boli parodontale, a unui accident sau a oricarei alte situatii speciale

Implantul se foloseste in urmatoarele situatii:

 • Pentru a inlocui un singur dinte lipsa, sau fara a sacrifica un dinte sanatos alaturat;
 • Pot inlocui dantura in totalitate cu dinti ficsi in locul protezelor mobile;
 • Implanturile pot fi elemente de ancorare pentru o viitoare punte totala, facand-o mult mai sigura si comfortabila pentru pacient
 • Pot reprezenta suport de sustine pentru o proteza totala
 • Implantul este inserat in os si lasat 3-6 luni timp in care osul se va reface dupa care se pune coroana peste implant.

Avantajele implantului:

Avantajul principal al tratamentului prin implant este acela că lasă dinții vecini neatinși. Implantul oferă soluții pentru prevenirea pierderii substanței osoase. De asemenea, confortul obținut cu tratamentul prin implant este superior celui oferit de diferite proteze. El este cea mai modernă și eficientă soluție de tratament. Noi recomandăm implanturile pentru că sunt alternative fixe pentru dinții lipsă, cu o durată lungă de viață. Restaurarile prin implant sunt cele mai apropiate de dintii naturali. Implantul dentar arata si se comporta ca si un dinte natural propriu. Coroana peste implant poate fi metalo-ceramica sau din zirconiu, obtinand astfel o estetica deosebita.

Datorita faptului ca sunt integrati in structura osoasa, el reduce riscul afectarii ulterioare. Implantul dentar este insesizabil pentru cea mai mare parte dintre oameni. Eficienta masticatorie este crescuta. Implantul dentar va va permite sa vorbiti si sa mancati din nou cu incredere si comfortabil. El va scapa de asemenea de zgomotele si miscarile produse de danturile clasice. Prognosticul cu cel mai ridicat procent de reusita. Implantul dentar are o rata de success foarte mare, reprezentand optiunea optima pentru inlocuirea dintilor lipsa. Riscurile unui implant dentar este in general in procent mic si se refera la rejectarea acestuia la pacientii  fumatori sau a celor care sufera de diabet.

Exista mai multe tipuri de implanturi, clinica noastra folosind AlphaBio si Biomet3I (unul din primele 5 siteme din lume din punct de vedere al calitatii).

Implantul BIOMET 3I este fabricat in Statele Unite unde a urmat progresele implantologiei moderne infiintata de Prof. Branemark in Suedia. De peste 20 de ani puterea de cercetare si inovare a leaderului american a creat o gama de produse dintre cele mai complete prin care medicul sa poata raspunde la toate situatiile si asteptarile pacientilor sai stiindu-se sustinut atat in prezent cat si in viitor de o firma fiabila.

Avantajele implantului BIOMET3i :

 • Biomet3i este cunoscută în toată lumea ca fiind o companie de top în reconstrucţia dentară.
 • Biomet3i pune accent pe individualitatea fiecărei persoane, întrucât cazul fiecărui pacient este unic şi necesită folosirea unui anumite abordări sau a unui anume tip de produse
 • Dintre numeroasele caracteristici unice ale implantului Biomet 3i trebuiesc amintite proprietatile suprafetei OSSEOTITE® care optimizeaza contactul acestuia cu osul si garanteaza o rata de succes pe termen lung recunoscuta in peste o suta de studii internationale !
 • Forma implanturilor si al conexiunii protetice permit stabilitatea osului incepand chiar din momentul insertiei implantului in os si de-a lungul saptamanilor de vindecare definind astfel un „gold standard” al osteointegrarii si al perenizarii lucrarilor realizate.
 • Intelegand ca medicul este dator pacientului sau cu cele mai performante tehnici si materiale, Biomet 3i inoveaza in continuare atat in domeniul regenerarii osoase cat si al reabilitarii implanto-protetice asistata de ordinator.
 • siguranta tratamentului propus se sprijina pe experienta acumulata si pe metodele implantologiei de maine.
 • Avantaj estetic pentru partea protetica datorita multitudinii de bonturi existente
 • Legatura dintre coroana si implant se realizeaza prin intermediul unui surub din aur
 • Pretul unui implant Biomet3I este 4.700 lei

 

Implantul AlphaBio:

Alpha Bio este o companie care s-a bazat de-a lungul timpului strict pe calitatea produselor utilizate cât  şi pe ideea de simplitate în aboradarea fiecărui caz de implant. Ce se înţelege prin simplitate? Se urmăreşte reducerea instrumentelor folosite pentru acest timp de intervenţie, astfel încât o singură trusă universală de instrumente chirurgicale să răspundă la toate cerinţele chirurgilor.

Aşadar, se merge pe simplificarea procesului propriu-zis, urmărindu-se în acelaşi timp şi economia din punct de vedere financiar, fără a afecta calitatea produselor şi instrumentelor care compun acest sistem.

Avantaje :

 • Cost mai mic
 • Simplitatea trusei chirurgicale
 • Există implantul spiralat care presupune stabilitate primară şi condensare, asigurând avantaje clinice în toate intervenţiile chirurgicale
 • Exista  implantul standard sau implantul cilindric, disponibil în cazurile în care dinţii nu dispun de necesarul de înălţime, implant DFI indicat pentru mandibulă, implanturi conice şi  implanturi conice cu bilă
 • Reconstructie protetica buna datorita bonturilor existente conice sau drepte
 • siguranta tratamentului propus se sprijina pe experienta acumulata si pe metodele implantologiei de maine.
 • Pretul unui implant AlphaBio este 2.600 lei

În implantologie cel mai folosit aparat este piezotomul,

…un sistem ultrasonic dual folosit pentru sinus-lift prin ridicarea membranei sinusului maxilar cu scopul de a obtine o inaltimea a osului suficient de mare pentru aplicarea implanturilor.

Echipa de medici:
Preturi implante: Lei
Implant dentar AlphaBio 2600
Implant Zimmer 4470
Implant Straumann 3600
Implant Biomet 4700

Vrei sa afli mai multe despre frumusetea zambetului tau?

Intreaba-ne despre estetica dintilor frontali pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau CityDent online ori la tel. 021.230.21.96/0740.621.090

implant dentar

  appoinment Programare online:  Comments are closed.